Ски сезонът в Швейцария започва рано - не се колебайте, резервирайте трансфера си от летището до курорта!


EconomyTransferZurich е Вашият надежден партньор за трансфер от летището до курорта.


Обилният сняг във високопланинските части на Швейцария позволи на няколко зимни курорта ранно откриване на ски сезон 2019/2020. На места снежната покривка достига два метра.

В някои от курортите към средата на ноември работят само лифтове през почивните дни. Наскоро в курорта Verbier бе обявено начало на сезона в района, известен като Lac des Vaux. В курортите Zermatt и Saas-Fee бяха отворени няколко допълнителни зони към тези, отворени за летни ски. Част от лифтовете в курорта Glacier 3000, разположен между кантоните Берн и Вод, също вече работят. Лифтове работят и в курортите Andermatt и Diavolezza.*

EconomyTransferZurich е Вашият надежден партньор за трансфер от летището до курорта. Независимо дали пътувате сами, със семейството си или с група, ние Ви предлагаме нашата транспортна услуга от всяко швейцарско летище, жп гара или друга локация до всеки курорт или друга дестинация в Швейцария. Нашите превозни средства от различни класове и професионалните ни шофьори са на Ваше разположение за предоставяне на услуга по трансфер с качество, надхвърлящо Вашите очаквания. Не се колебайте – резервирайте Вашия трансфер на https://economytransferzurich.com/ и се насладете на вашето посещение в Швейцария! Ако не намирате Вашата дестинация в нашата платформа или имате въпроси – изпратете ни запитване!

* Източник: Le News

Коментари

  1. Здравейте!

    Изпратих току-що запитване през контактната форма във вашия сайт, но пиша и тук, за да увелича шанса за бърз отговор, тъй като сме притиснати от времето.

    Нуждаем се от транспорт в сряда, 20.11., по възможност преди обед, от Цюрих до Цуг. Освен че е скоро, заявката предполагам е и доста нестандартна: трима възрастни, две деца - на 8 и на 11 г., две бебета, за всяко от които си имаме детско столче тип "кошница", куче порода Джак Ръсел, 4 средно големи куфара, един детски велосипед и детска количка за близнаци, която се сгъва. Дали ще имате възможност да ни превозите? Насреща съм да предоставя подробности, ако е необходимо.

    Моля ви за бърз отговор!!! Благодаря предварително!

    Вера Крумова

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, госпожо! Разбира се, че имаме възможност да Ви превозим! Нещо повече - заявката Ви ни най-малко не ни затруднява! Нужно е единствено да уточним някои подробности, за да отговорим максимално точно на Вашите потребности. Моля, запознайте се с отговора на запитването Ви, изпратен Ви по e-mail.
    С поздрав,
    екипът на EconomyTransferZurich

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Вижте какво казват клиентите ни за нас

Check what our customers say about us

Need airport transfer in Switzerland? Check our advantages and book online!