EconomyTransterZurich - нашата нова услуга за пътнически трансфери в Швейцария


Пътувате по работа или като турист в Швейцария? Желаете бюджетно, бързо, сигурно и без излишен стрес пътуване? С удоволствие Ви представяме нашите услуги за трансфер от и до летищата Цюрих, Базел и Женева.

Ние осигуряваме автомобили и микробуси с капацитет до 8 пътници, с шофьор, за Вашето пътуване от и до всяка точка на Швейцария. Предлагаме пътнически трансфери с автомобили и  микробуси за участие в бизнес мероприятия или туристически обиколки за групи. Обслужването е 24/ 7, с професионални шофьори и премиум автомобили, в съответствие с най- високите стандарти за бързина, точност и сигурност. Ангажирайки нас, не е необходимо да се съобразявате с графика на обществения транспорт в страната - ние поемаме ангажимента да Ви посрещнем и превозим по всяко време на денонощието, в която и да е точка. Закъснял полет? Не е проблем - ние ще изчакаме на място колкото е необходимо, разбира се без допълнителни разходи за Вас.

Ангажирайте ни сега: без формалности, бързо и лесно. Посетете нашия уебсайт https://economytransferzurich.com/, за да се информирате за маршрути, услуги и цени. Имаме и гореща телефонна линия, където в случай на нужда можете да ни пишете чрез Viber или WhatsApp. Нашият телефон в Швейцария е  + 41 76 765 25 48.  Във връзка с Вашата резервация е необходимо единствено да укажете очаквания час на пристигане, номера на полета, местоназначението и броя на пътниците. Ние ще Ви очакваме на летището, а Вие ще имате възможността безгрижно да се насладите на пътуването до крайната си цел.

Избегнете неудобството и високите разходи - свържете се с нас. Всяка резервация минимум 14 дни преди датата на простигането ви е с намаление от 15 процента. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

Вижте какво казват клиентите ни за нас

Check what our customers say about us

Need airport transfer in Switzerland? Check our advantages and book online!