Резервирайте Вашия летищен трансфер с EconomyTransferZurich



Пътувате ли с въздушен транспорт от и до Швейцария? Търсите ли транспорт от и до летища Цюрих, Базел и Женева, и всяка точка в страната? Потърсете ни! Резервирайте онлайн!  


Летище Цюрих (на немскиFlughafen Zürich (ZRH/LSZH)), познато като Летище Цюрих Клотен, е най-голямото международно летище в Швейцария и хъб на Swiss International Air Lines. То обслужва Цюрих - най-големия град в Швейцария, и общините Клотен, Румланг, Оберглатт, Винкел и Опфикон – всички намиращи се в кантон Цюрих. Летището е разположено на 13 км. северно от центъра на Цюрих.

Летище Базел-Мюлуз-Фрайбург е международно летище, което обслужва 3-те съседни държави: Швейцария, Франция и Германия. Разположено е на 6 км. северозападно от град Базел в Швейцария, на 22 км югоизточно от Мюлуз във Франция и на 70 км южно от Фрайбург в Германия. Намира се на територията на област Сен Луиз във Франция, близо до швейцарската и германската граници. Достига се от Швейцария по екстериториален път. В самото летище има граничен пункт.

Международно летище Женева обслужва едноименния град в кантон Женева - френскоговорящата част на Швейцария. Намира се на 4 км. северозападно от центъра на града. Северната част на летището е в непосредствена близост до френско-швейцарската граница, поради което летището има френска и швейцарска част. Това дава възможност на французите от района в близост до границата да използват летището, без да се налага да преминават на швейцарска територия.

EconomyTransferZurich е услуга за пътнически трансфери от и до летища Цюрих, Базел и Женева. Ако търсите нискотарифни трансфери от и до летище, ние Ви предлагаме набор от възможности, които отговарят на всеки бюджет. Не губете времето си на летището, опитвайки се да организирате транспорта си до крайната си дестинация! Спестете си излишните тревоги как да стигнете навреме до летището за Вашия полет! Заявете Вашия персонален трансфер до и от която и да е точка в Швейцария.

EconomyTransferZurich е услуга на швейцарска транспортна компания, чийто екип притежава дългогодишен опит в трансферни услуги на стотици превозени пътници. Услугата се предлага  от летище до врата и от врата до летище, отвеждайки Ви комфортно, на конкурентни цени, до и от Вашата дестинация. Нашите служители Ви посрещат в терминала за пристигащи, изцяло поемайки ангажимента от този момент нататък за Вашето комфортно и сигурно пътуване до крайната Ви дестинация. Просто предайте багажа си и позволете на служителите ни да ви придружат до предварително резервираното превозно средство; настанете се удобно и се насладете на комфортно пътуване.

Доверете се на нас, ако търсите транспорт от летища Цюрих, Базел и Женева до вашия хотел, курорт, бизнес дестинация или ваканционен имот, и искате да избегнете стреса от навигацията с непозната система за обществен транспорт, език и култура, или ако просто желаете комфорт и спокойствие по време на Вашето пътуване. EconomyTransferZurich предлага гъвкави решения и широк спектър от възможности, съобразно Вашите нужди. Разполагаме с комфортни леки автомобили, миниванове и микробуси, които ще отговорят на Вашите нужди, в зависимост от това дали пътуване сами, със семейството си или с група.

Екипът на EconomyTransferZurich работи усилено в продължение на няколко години, за да осигури надеждна услуга, която да е едновременно бърза, удобна и сигурна. Работим с шофьори с дългогодишен професионален опит и висока култура на обслужване, които осигуряват Вашата безопасност и комфорт. Трансфер от летището с EconomyTrabsferZurich е най-добрият начин да започнете Вашето бизнес пътуване или почивка в Швейцария.

Резервирайте онлайн
За да резервирате трансфер от летище Цюрих, просто посетете нашата платформа за заявки economytransferzurich.com и укажете Вашата дестинация. Разгледайте възможностите и изберете предпочитаната от Вас. Изпратете ни запитване за цена от летища Базел и Женева, или от и до всяка точка в Швейцария, която не откривате в наличния в страницата ни списък. Ние получаваме Вашите заявки мигновено и ги обработваме незабавно. Изпратете ни въпросите си по e-mail или ни се обадете! Пишете ни във Viber или WhatsApp на номер + 41 76 765 25 48, на български, немски или английски.  

Коментари

Популярни публикации от този блог

Вижте какво казват клиентите ни за нас

Check what our customers say about us

Need airport transfer in Switzerland? Check our advantages and book online!