Резервирайте трансфер / транспорт от и до летище, до и от Вашата ски дестинация в Швейцария



Обичате да карате СКИ или СНОУБОРД? С нетърпение очаквате Вашата отдавна резервирана ски ваканция в Швейцария? Или просто обичате планинските курорти през зимата и планирате почивка в Алпите? Не губете време в лутане какъв транспорт да ползвате, за да стигнете от летището до хотела или от и до която и да е друга точка в Швейцария! Обадете ни се!

EconomyTransferZurich е услуга за трансфер на пътници в Швейцария. От и до международните летища в Цюрих, Базел и Женева, от и до всяка дестинация в Швейцария. Бързина, коректност, точност и сигурност. Високо качество, ниски цени.

Изберете автомобил с шофьор, съобразно Вашите нужди и оставете на нас да се погрижим за останалото. Посетете нашата онлайн платформа на www.economytransferzurich.com и резервирайте Вашия трансфер. Обадете ни се на +41 76 765 25 48 или ни пишете във Viber или WhatsApp. Изпратете ни e-mail на raychevtrans@protonmail.ch. Ние ще отговорим на Вашето запитване / заявка виднага. Поръчайте Вашето персонално такси / транспорт / трансфер денонощно, без почивен ден.  

Коментари

Популярни публикации от този блог

Вижте какво казват клиентите ни за нас

Check what our customers say about us

Need airport transfer in Switzerland? Check our advantages and book online!